www.darufamily.com

www.darufamily.com
مقالات آموزشی
دسته‌بندی کالاها
معرفی محصولات طبیعی پاکسازی پوست

همانطور که می‌دانید کمپرسورهای اسکرو، از دو روتور مارپیچ نر و ماده تشکیل شده‌اند، که در داخل یکدیگر می‌چرخند و گاز را فشرده می‌کنند. یکی از روتورها معمولا به‌ صورت مستقیم به موتور وصل می‌شود و روتور دیگر مانند حرکت چرخ دنده توسط روتوری که به موتور متصل است می‌چرخد. با چرخش روتورها مقدار معینی هوا در فضای خالی بین دو روتور و پوسته بیرونی محبوس می‌شود و با جلو رفتن شیارها فضای بین شیارها کاهش می‌یابد و باعث فشرده شدن هوا می‌شود. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری را پیش از خرید کمپرسور باد اسکرو کسب کنید.

کمپرسور اسکرو چگونه کار می‌کند؟

روند کار به صورت زیر می‌باشد:

قدم اول: هوا از سمت مکش کمپرسور اسکرو، وارد دستگاه می‌‎شود.

قدم دوم: دو روتور شروع به چرخش می‌کنند و فاصله بین دندانه‌ها کاهش می‌یابد.

قدم سوم: فشرده سازی تا زمانی ادامه می‌یابد که هر دو روتور، به شیر تخلیه کمپرسور نزدیک شوند. که فشار در این مرحله بسیار زیاد است.

قدم چهارم: هوای فشرده، از ناحیه تخلیه خارج می‌شود.

در کمپرسورهای اسکرو، کنترل ظرفیت به چه صورت است؟

به مجموعه روتورها و بدنه ای که شامل آن می‌شود بلوک هوا یا واحد هواساز می‌گویند. هر یک از واحدهای تولید هوا بسته به اندازه، بزرگی یا کوچکی روتورهای داخل، ظرفیت تولید هوای خاص و معینی را دارند. ظرفیت هواگیر یا ایرند (Air-End) معمولاً توسط نموداری متشکل از حداقل توان هوای تولید شده در حداکثر آن ترسیم می‌شود که تحت تأثیر انرژی ورودی بر روی شفت روتور اصلی بر حسب کیلووات یا توان (اسب بخار) است.

همچنین باید توجه نمایید که میزان جریان هوای فشرده به عامل دیگری به نام فشار کاری بستگی دارد، بنابراین فشار کاری و جریان هوای فشرده با یکدیگر نسبت عکس دارند. این بدان معنی است که هر چه فشار کاری بیشتر باشد، جریان هوای تولید شده کمتر است و بالعکس. این تنظیمات توسط سازندگان انجام می‌شود تا فشار کاری و جریان هوای فشرده در نقطه مورد نیاز مصرف کننده به هم برسند.

البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که با پیشرفت تکنولوژی و گسترش تنوع تقاضا، هم اکنون سازندگان بزرگ کمپرسور توانایی تولید سری جدید کمپرسورها با محدوده فشار کاری وسیع و جریان هوای فشرده را دارند. با توجه به نیاز مصرف کننده، با افزایش و کاهش سرعت موتور دقیقاً متناسب با مصرف هوای فشرده می‌توان آن را تولید کرد که می‌تواند در مصرف انرژی صرفه جویی زیادی کند.

خرید کمپرسور اسکرو

قطعات اصلی کمپرسور اسکرو چیست؟

اسکروها: در یک کمپرسور اسکرو، دو روتور نر و ماده وجود دارد. معمولا روتور ماده بزرگتر است و توسط روتور نر می‌چرخد.

شیرمکش یا دریچه آنلودر: بخشی است که از طریق آن هوای ورودی به واحد تهویه مطبوع کنترل می‌شود. این شیر می‌تواند پنوماتیک یا برقی باشد و در مواقع لزوم با انسداد مجرای ورودی هوا از مکش آن جلوگیری کرده و کمپرسور مذکور را در حالت بدون بار قرار می‌دهد. در این حالت روتورها فقط هوای محفظه خود را فشرده می‌کنند و در شرایط خلاء می‌چرخند و فقط روغن را در سیستم به گردش در می‌آورند.

موتور: به طور معمول یک موتور، الکتریکی می‌باشد. بسته به نوع طراحی، هر کمپرسور از یک موتور الکتریکی تغذیه می‌کند. موتورها می‌توانند قدرت‌های مختلف و مارک‌های متفاوتی داشته باشند، انواع دیگری از موتورها وجود دارند که عموماً با گازوئیل یا بنزین کار می‌کنند و این نوع کمپرسورها عموماً در مناطقی که برق وجود ندارد مانند معادن، تونل‌ها، حفاری‌ها. در خارج از شهر و غیره استفاده می‌شوند.

سیستم روغن: از یک مخزن روغن، یک فیلتر که روغن را از هوا جدا می‌کند و یک فیلتر روغن تشکیل شده است.

سیستم خنک کاری: این شامل رادیاتور خنک کننده روغن و هوا و فن خنک کننده یا مبدل حرارتی، که با آب خنک می‌شود.

همانطور که گفته شد، کمپرسور اسکرو علاوه بر موارد فوق دارای قطعات بسیار دیگری از جمله کوپلینگ، شیر حداقل فشار، چرخ دنده، تسمه و ... می‌باشد. در سیستم‌هایی که از کمپرسورهای اسکرو استفاده می‌کنند، معمولا از خشک کن یا هوا خشک کن استفاده می‌کنند که نقش آن حذف رطوبت است. زیرا در صورت وجود رطوبت در مسیر هوای فشرده با استفاده از هوای فشرده به تجهیزات آسیب می‌رساند. زیرا این رطوبت باعث اسیدی و همچنین خوردگی در سیستم می‌شود.

مزایا و معایب کمپرسور اسکرو

  • کمپرسورهای اسکرو نسبت به سایر کمپرسورها از جمله کمپرسورهای اسکرال و پیستونی کارایی بیشتری دارند.
  • ظرفیت کمپرسورهای اسکرو عموماً از 7.5 کیلووات شروع شده و تا 400 کیلووات ادامه دارد که عموماً کمتر یا بیشتر از این ظرفیت تولید نمی‌شوند.
  • کمپرسورهای اسکرو علیرغم ابعاد نسبتا کوچکی که دارند در مقایسه با کمپرسورهای رفت و برگشتی ظرفیت بالایی دارند.
  • بالا بودن قیمت کمپرسورهای اسکرو نسبت به نوع پیستونی.
  • تعداد کمی از قطعات متحرک در این کمپرسور علاوه بر لرزش کمتر که باعث افزایش طول عمر دستگاه می‌شود باعث کاهش نویز نیز می‌شود.
  • در نوع کمپرسورهای اینورتر اسکرو، کنترل ظرفیت مداوم وجود دارد و این امر باعث کاهش مصرف انرژی دستگاه می‌شود.
  • این کمپرسورها قابل تعمیر هستند و البته این تعمیر و نگهداری نیاز به متخصص در این کار دارد

کلام آخر

درپایان باید بگوییم که همه مواردی که در زمینه کمپرسور اسکرو بود را بیان کردیم تا بتوانید اطلاعات دقیق تری را در مورد آن پیش از خرید کمپرسور اسکرو کسب کنید. همچنین به روند کار و مزایا و معایب این مدل از کمپرسور نیز پرداختیم، امیدواریم در روند کار شما نیز تاثیرگذار باشد. چنان‌چه قصد خرید کمپرسور اسکرو را دارید می‌توانید با کارشناسان بیسون صنعت ارتباط برقرار کنید. ما همیشه آماده‌ی راهنمایی و مشاوره دادن به شما عزیزان هستیم.

دیدگاه ها
امتیاز دهید : 5 از 4
کلیه محتوای این سایت متعلق به مجموعه داروخانه شبانه روزی دکتر فکوری میباشد.