www.darufamily.com

www.darufamily.com
مقالات آموزشی
دسته‌بندی کالاها

بالابر‌های ماشین

بالابر ماشین‌ جهت جابجا کردن عمودی ماشین و وسایل نقلیه دیگر بین طبقات طراحی شده است. این وسیله در تعمیرگاه‌ها یا موقعیت‌هایی که نیاز است تا وسیله نقلیه به ارتفاع بالاتر برسد، نیز کاربرد دارد. با توجه به موقعیت و نیاز، از انواع مختلفی از بالابر خودرو استفاده می‌شود اما به صورت کلی از بالابر خودرو برای بالا بردن خودرو و یا قرار دادن آن در موقعیت دلخواه استفاده می‌شود. بالابر‌های ماشین‌بر از فولاد مقاوم و گالوانیزه، ساخته شده‌اند و این باعث می‌شود تا بتوان با خیال آسوده از آن استفاده کرد. به عنوان مثال در تعمیر‌گاه‌ها از جک بالابری خودرو جهت قرار دادن ماشین در موقعیت مناسب استفاده می‌شود و این کار باعث می‌شود تا تعمیرکاران به قسمت‌های مختلف ماشین دسترسی داشته باشند.

بالابر‌های ماشین چه ویژگی‌هایی دارند؟

بالابر‌های مختلف، تحمل وزنی متفاوتی دارند و در ابعاد متفاوتی ساخته می‌شوند. به عنوان مثال یک بالابر ممکن است بتواند ۴ تن وزن را تحمل کند اما یک بالابر دیگر تحمل وزنی کمتری داشته باشد. از این رو لازم است تا قبل از خرید این وسیله، با توجه به نیازتان مدل مورد نظر را انتخاب کنید. جهت مشاوره در رابطه با خرید بالابر ماشین می‌توانید با همکاران ما در بیسون صنعت تماس بگیرید.

انواع بالابر ماشین

انواع بالابر‌های ماشین بر اساس مکان مورد استفاده‌شان دسته بندی می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با انواع بالابر ماشین، با ما در ادامه مقاله همراه باشید.

بالابر ماشین هیدرولیکی

از بالابر هیدرولیکی عمدتاً برای آسانسور‌های خودرو استفاده می‌شود و این آسانسور‌ها جهت منتقل کردن ماشین در بین طبقات پارکینگ و یا موقعیت‌هایی که سطح شیب‌دار وجود ندارد، استفاده می‌شوند. این نوع از بالابر‎ها با مکانیزم اسکال کار می‌کنند. در سیستم‌های هیدرولیکی، پیستون‌ها در ارتفاعی ثابت تنظیم می‌شوند. همچنین سیستم‌های هیدرولیکی قابلیت تنظیم فشار به مقدار دلخواه را نیز دارند. برای ایجاد فشار بیشتر، لازم است که کف بالابر وسیع‌تر باشد. بالابر خودرو به شکل اهرمی در ساختار جک کار می‌کند و این باعث می‌شود تا فشار بین خطوط انتقال پیدا کند.

اندازه استاندارد این بالابر‌ها، ۳ متر در ۶ متر است. برق مورد استفاده این بالابر‌ها از نوع ۳ فاز بوده و این امر سبب می‌شود تا بتوان از این نوع بالابر در پارکینگ، ساختمان و یا تعمیر‌گاه استفاده نمود. بالابر‌های هیدرولیکی با رعایت استاندارد‌های ایمنی ساخته شده‌اند. از دیگر ویژگی‌های بالابر هیدرولیکی، می‌توان به داشتن کنترل فاز و کنترل بار، حرکت ثابت و تا حد ممکن بدون آلودگی صوتی اشاره کرد.

مزیت‌های بالابر ماشین هیدرولیکی

استفاده از این نوع بالابر باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه می‌شود. این وسیله برای حرکت به سمت پایین، از نیروی ثقلی استفاده می‌کند و بدون برق این کار را انجام می‌دهد. از این رو در مصرف برق نیز صرفه‌جویی می‌شود. جالب است بدانید که بالابر‌های هیدرولیکی از رنگ خودرو ساخته شده‌اند و این باعث می‌شود تا در شرایط مختلف مقاومت بالایی داشته باشند.

بالابر ماشین پارکینگی

این نوع از بالابر‌ها نیز همانند بالابر‌های هیدرولیکی، توانایی منتقل کردن ماشین را دارند. همانطور که از نام این وسیله پیداست، عمدتاً در پارکینگ‌های مکانیزه و نیمه مکانیزه استفاده می‌شود اما از آن‌جایی که ابعاد آن مناسب است، امکان استفاده در محیط‌های تجاری و یا مسکونی را نیز دارد و می‌توان خودرو‌های سواری، شاسی بلند یا موتور سیکلت را روی آن پارک کرد. کارکرد این دستگاه با استفاده از نیروی محرکه هیدرولیکی میسر می‌شود. نکته حائز اهمیت در استفاده از این بالابر، توجه به شکل ساختمان و موقعیت مناسب برای نصب این دستگاه است. ساخت این دستگاه با رعایت اصول ایمنی و استاندارد‌های جهانی انجام می‌شود.

مزیت‌های بالابر ماشین پارکینگی

کفی این بالابر از ورق‌ گالوانیزه تشکیل شده و این باعث می‌شود تا در برابر ریزش آب و روغن ماشین مقاوم باشد. بالابر ماشین پارکینگی به سامانه الکتروهیدرولیک و سامانه ضد سقوط مجهز است. در زمان قطع شدن برق نیز، امکان پایین آوردن این بالابر وجود دارد و از این بابت نیازی به نگرانی نیست.

بالابر ماشین تعمیرگاهی

این دستگاه بسیار کاربردی بوده و به شما امکان دسترسی آسان به بخش‌های مختلف ماشین جهت تمیز کردن و یا تعمیر را می‌دهد. این دستگاه در تعمیرگاه‌های ماشین و کارواش‌ها بکار می‌رود و در مواردی باعث می‌شود تا تعمیرکار نیازی به استفاده از چاله مکانیکی نداشته باشد. جک‌های تعمیرگاهی نیز، همانند بالابر‌های قبلی از مکانیزم هیدرولیکی استفاده می‌کند. مکانیزم هیدرولیکی از ایمنی بالایی برخوردار است و توانایی تحمل وزن زیادی را نیز دارد. این ویژگی‌ها در کنار ابعاد استاندارد، باعث شده تا این دستگاه کاملاً متناسب با کارواش‌ها و تعمیرگاه‌ها باشد. انواع بالابر ماشین تعمیر‌گاهی عبارتند از جک بالابر دو ستونه و چهار ستونه.

جک بالابر دو ستونه

این محصول که از جمله تجهیزات تعمیرگاهی است، برای جابجایی ماشین‌هایی که وزن کمی دارند تولید شده و از همین رو طراحی آن کاملاً متناسب با اندازه مغازه است.

جک بالابر چهار ستونه

این دستگاه برخلاف مدل قبلی اندازه بزرگی دارد و مناسب جابجا کردن خودرو‌های سنگین وزن است. جک‌های این دستگاه‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا استفاده از آن راحت و کارآمد باشد.

مزیت‌های جک بالابر ماشین تعمیرگاهی

جک‌های تعمیرگاهی با استفاده از برق تک فاز کار می‌کند و در سیستم آن، از قفل ضد سقوط و پمپ دستی استفاده شده است. همچنین لاستیک محافظی دارد که باعث می‌شود به کف ماشین، آسیبی وارد نشود و این امر سبب می‌شود تا در هنگام استفاده از این دستگاه نگران آسیب دیدن ماشین نباشید.

کلام آخر

در پایان امید است تا اطلاعات کافی راجع به انواع بالابر (آسانسور) و مکانیزم عملکرد آن به شما داده باشیم. چنانچه در رابطه با انتخاب بالابرهای ماشین نیاز به کسب اطلاعات بیشتری دارید، می‌توانید با همکاران ما در بیسون صنعت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه ها
امتیاز دهید : 5 از 4
کلیه محتوای این سایت متعلق به مجموعه داروخانه شبانه روزی دکتر فکوری میباشد.